Sjåførkurs

Vi trenger flere 07000-sjåfører!

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og søker etter kandidater som vil bli 07000-sjåfører. Våre drosjeeiere har behov for sjåfører som kan arbeide i både heltids- og deltidsstillinger.

Neste kurs har oppstart mandag 2. mai, og vil gjerne høre fra deg som er interessert! Vær obs på at fremmedspråklige kandidater må beregne tid til både muntlig og skriftlig språktest før kursstart – vi anbefaler å ta kontakt med oss snarest for å finne tid til dette.

Fyll ut kontaktskjema nedenfor, så kontakter vi deg for mer info og oppfølging.

    Ja takk, jeg vil ha uforpliktende info om det å bli 07000-sjåfør i mitt område:

    For ytterligere spørsmål kontakt Leder kompetanse og kvalitet Eirik Rustand på tlf. 93 43 17 27 eller kurs@bergentaxi.no


    Om 07000 Bergen Taxi
    07000 Bergen Taxi (Taxisentralen i Bergen AS) har 360 kjøretøy i drift i Bergensområdet, og er en av Norges største taxisentraler. 40 moderne minibusser er tilknyttet selskapet, alle med løsninger for å transportere handikappede og uføre.
    Selskapet er organisert som et aksjeselskap og er eid av løyvehavere som har tilslutningsavtale med virksomheten. I konsernets selskaper på Kokstad er det 76 medarbeidere. Transporten utføres av 800 sjåfører som hvert år leverer ca 1,4 mill. oppdrag