Sjåførkurs

Vi trenger flere 07000-sjåfører!

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og søker etter kandidater som vil bli 07000-sjåfører. Våre drosjeeiere har behov for sjåfører som kan arbeide i både heltids- og deltidsstillinger.

Vi har jevnlig sjåførkurs, og vil gjerne høre fra deg som er interessert! Merk at fremmedspråklige kandidater må beregne tid til både muntlig og skriftlig språktest før kursstart – vi anbefaler å ta kontakt med oss i god tid for å finne tid til dette.

Fyll ut kontaktskjema nedenfor, så kontakter vi deg for mer info og oppfølging.

    Ja takk, jeg vil ha uforpliktende info om det å bli 07000-sjåfør i mitt område:

    For ytterligere spørsmål kontakt Leder kompetanse og kvalitet Eirik Rustand på tlf. 93 43 17 27 eller kurs@bergentaxi.no


    Om 07000 Bergen Taxi
    07000 Bergen Taxi (Taxisentralen i Bergen AS) har 360 kjøretøy i drift i Bergensområdet, og er en av Norges største taxisentraler. 40 moderne minibusser er tilknyttet selskapet, alle med løsninger for å transportere handikappede og uføre.
    Selskapet er organisert som et aksjeselskap og er eid av løyvehavere som har tilslutningsavtale med virksomheten. I konsernets selskaper på Kokstad er det 76 medarbeidere. Transporten utføres av 800 sjåfører som hvert år leverer ca 1,4 mill. oppdrag