Sjåførkurs

Vi trenger flere 07000-sjåfører!

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og søker etter kandidater som vil bli 07000-sjåfører. Våre drosjeeiere har behov for sjåfører som kan arbeide i både heltids- og deltidsstillinger.

Neste kurs hos oss starter mandag 6. mai, og vi ber alle interessenter ta kontakt med oss så snart som mulig. Vi tilbyr for tiden gratis sjåførkurs til alle kvalifiserte kandidater – les mer om det her.

Merk at fremmedspråklige kandidater må beregne tid til både muntlig og skriftlig språktest før kursstart. Siste frist for fullførte språktester til dette kurset er mandag 29. april. Begge tester må gjennomføres før dette, og vi anbefaler derfor å ta kontakt med oss snarest mulig for å finne ledig tid.

Fyll ut kontaktskjema nedenfor, så kontakter vi deg for mer info og oppfølging.

    Ja takk, jeg vil ha uforpliktende info om det å bli 07000-sjåfør i mitt område:

    For ytterligere spørsmål kontakt Leder kompetanse og kvalitet Eirik Rustand på tlf. 93 43 17 27 eller kurs@bergentaxi.no


    Om 07000 Bergen Taxi
    07000 Bergen Taxi (Taxisentralen i Bergen AS) har 360 kjøretøy i drift i Bergensområdet, og er en av Norges største taxisentraler. 40 moderne minibusser er tilknyttet selskapet, alle med løsninger for å transportere handikappede og uføre.
    Selskapet er organisert som et aksjeselskap og er eid av løyvehavere som har tilslutningsavtale med virksomheten. I konsernets selskaper på Kokstad er det 76 medarbeidere. Transporten utføres av 800 sjåfører som hvert år leverer ca 1,4 mill. oppdrag