Til og fra Flesland

Illustrasjon av Flesland

Slik velger du oss fra Flesland

Du kan alltid velge 07000 Bergen Taxi når du ankommer Flesland!
Det gjør du på en av 3 måter:

1) Bestill når du er klar, så møter vi deg utenfor

Når du har landet på Flesland, har fått eventuell bagasje og er klar for å bli hentet, bestill taxi i appen eller på telefon 07000 – f.eks. til «Flesland Pickup Point». Din bil vil møte deg foran ordinær taxikø (ut fra ankomst innland og til høyre) – se etter taxinummeret du har fått oppgitt i app eller på SMS. Dette koster ingenting ekstra – samme pris som taxi fra holdeplass!

Når bør jeg bestillle?
Hvis du ikke har innsjekket bagasje, kan du bestille når du er ute av flyet og på vei mot utgangen. Hvis du har innsjekket bagasje, anbefaler vi at du venter til du har mottatt bagasjen din. Ha telefonen klar så din sjåfør kan kontakte deg om det blir nødvendig. Hvis du bruker 07000-appen, kan du normalt også ringe din sjåfør direkte fra appen.

2) Velg oss på holdeplass.

Som taxikunde kan du alltid velge det selskapet du foretrekker å kjøre med. Om du ikke ser oss på holdeplassen, bestill i app eller ring 07000 – så kommer vi så raskt vi kan! Det innebærer ingen hentetakst – prisen er den samme som fra holdeplassen.

3) Bestill taxi på forhånd

Trenger du f.eks. maxitaxi, barnesete eller plass til rullestol, anbefaler vi å forhåndsbestille. Ring 07000 og oppgi ankomstdato og flightnummer, så henter vi deg!

Husk at du alltid får garantert makspris mellom Flesland og sentrum, samt mellom Flesland og Arna. Les mer om dette her. For andre strekninger får du oppgitt tilpasset makspris i appen eller ved å ringe kundeservice på telefon 07000.