Firmatur

Veien til de gode opplevelsene!

Skal ditt firma ut på tur for sosialt samvær – eller ønsker dere andre omgivelser for ledersamling, kurs eller kundemøte? Med oss er du i gode hender! Vi bringer dere trygt og punktlig frem til målet – og tilbake igjen.

Blåtur

Skal du arrangere blåtur for dine kolleger? 07000 Bergen Taxi sørger for at dere kommer dit dere skal – selvfølgelig uten å røpe noe underveis! Vi gir gjerne anbefalinger til aktiviteter på veien – og når en hyggelig kveld er over står vi klare til avtalt tid for å ta glade festdeltakere hjem igjen.

Ledersamling eller felles utflukt

Om dere skal ut av huset på ledersamling, befaring eller lignende tar vi oss gjerne av transporten – enten det gjelder en enkel tur fra A til B eller leie av fast bil for hele utflukten. Sammen finner vi en løsning som passer dere.

Utenbys besøk?

Kanskje din organisasjon får besøk fra utenfor byens grenser? Vi gir deres gjester en behagelig tur til og fra – og viser gjerne frem Bergen underveis.

Kurs og konferanse

Trenger dere transport av konferansedeltakere til eller fra arrangementer? Vi ordner behagelig transport – tilpasset deres behov og antall deltakere

Klikk her for å sende oss en uforpliktende forespørsel