Taxi i Arna

07000 Bergen Taxi har faste vaktbiler i Arna, og vi har alltid som mål å betjene området på en god og pålitelig måte. Her er litt mer informasjon om vårt tilbud i Arna:

Alltid biler på vakt
Vi har egne biler hjemmehørende i Arna, og en vaktordning som sørger for at det alltid er biler på vakt i området. Dersom Arnabilene skulle være opptatt med oppdrag, henter vi en bil fra annet område i nærheten. Dersom dette skjer kan fremkjøring til deg ta litt lengre tid, og vi anbefaler derfor å bestille i god tid når det er mulig.
 

Alltid pris på forhånd
I Arna – og alle andre steder der 07000 kjører – skal du alltid få oppgitt maksimalpris på forhånd, så lenge du oppgir hvor du skal. Det gjelder både i 07000-appen, på telefon til vår døgnåpne kundeservice og i bilen. Aller enklest er det å få makspris i appen; bare legg inn fra-/tiladresse og tidspunkt, så oppgis makspris automatisk. Denne prisen sendes også med din bestilling til bilen
Hva er makspris? Makspris angir den høyeste prisen du kan komme til å betale på angitt strekning. Du betaler alltid det laveste av makspris og taksameterbeløp. Makspris forutsetter direkte reise mellom A og B, uten stopp/omveier eller ekstraordinær venting

Garantert makspris til Flesland
Visste du at vi har faste maksimalpriser mellom Arna og Flesland? Med disse vet du allerede på forhånd hva du maksimalt vil betale for å ta taxi til/fra Flesland.
Disse prisene finner du her: Makspriser Flesland-Arna

SLIK FINNER DU OSS
07000 Bergen Taxi holder hus i Indre Arnavegen 172, like ved Kiwi. Heldigvis trenger du ikke komme til oss – vi henter deg, uten at det koster noe ekstra. Bare bestill i 07000-appen eller ring vårt døgnåpne kundesenter. Med 07000-appen kan du også bl.a. følge din bil på kartet, betale automatisk i appen og få kvittering på epost.