Kurs, konferanse og event

Vi leverer fornøyde gjester!

Arrangerer dere konferanser, kurs, messer eller andre events i Bergensområdet? Da tør vi påstå at 07000 Bergen Taxi er en ideell samarbeidspartner på transport!

Med 38 minibusser og over 400  biler i ulike størrelser har vi det som trengs for å skreddersy oppdrag til deres behov – og for å tilpasse kapasiteten på kort varsel om noe skulle endre seg. Vi kan også formidle leie av større busser om våre egne minibusser skulle bli for små for anledningen.

En fleksibel totalleverandør

Med 07000 har dere en totalleverandør for transport rundt større arrangementer; enten det er gruppetransport, kjøring av gjester med behov for særskilt assistanse eller vanlige taxioppdrag for gjester til/fra arrangementet.

Planlagt og skreddersydd

Hvis dere velger å booke transporten som spesialoppdrag, blir hvert oppdrag planlagt av vår avdeling for spesialoppdrag. Det innebærer at oppdraget blir reservert med håndplukket bil og sjåfør som dere får kontaktinformasjon til. Dere vil da også få en forhåndsavtalt fastpris på oppdraget, og kan om ønskelig betale med faktura i etterkant