8. januar 2021

Trygg transport med nytt TT-kort

Fra 1/1 har vi fått nye, grønne TT-kort. Samtidig har alle TT-reiser fått fast egenandel på kr 30 – uansett lengde. Vi i 07000 er klare for de nye kortene, og tar deg gjerne med ut! Kanskje du vil ut og handle med en hjelpende hånd, eller bare ta en tur for litt luftforandring?

Det er spesielle tider, og vi kan inntil videre ikke omgås så mye som vi er vant til. Dermed blir det fort også mer hjemmetid enn vi skulle ønske oss. Heldigvis kan man fortsatt bruke TT-kortet til å røre litt på seg – så lenge vi alle har fokus på smittevern!

Trygg og behagelig transport!
Vi i 07000 tar smittevern på største alvor og gjør alt vi kan for sikre trygge reiser. Blant annet blir bilene våre rengjort og desinfisert grundig før hver tur – med særlig fokus på kontaktflater som håndtak, seter og belter.
I tillegg bruker våre sjåfører munnbind, og oppfordrer deg til å gjøre det samme. Om du skulle mangle munnbind kan vi ofte hjelpe deg – spør din sjåfør om han har munnbind tilgjengelig (kr 4)

Alltid kr 30 i egenandel – uansett lengde
Nytt av året er at du nå betaler en fast egenandel på kr 30 for TT-reiser, enten du skal en kort tur eller litt lengre av gårde. Dermed vet du alltid hva du må legge ut, uansett hvor du skal og når. Du må fortsatt forholde deg til tildelt reisebeløp, men slipper altså å lure på egenandelen.

Fritidsreiser uansett formål
Ditt TT-kort kan brukes til alle typer fritidsreiser – enten du vil gjøre nødvendige ærend, besøke et sted du liker – eller bare ta deg en runde for turens del.
Visste du at du også kan også leie taxi med sjåfør på timebasis og disponere den som du vil?