26. februar 2020

Reis trygt med 07000!

Vi gjør alt vi kan for å gi deg trygg, ren og komfortabel transport i en tid der mange er skeptiske til å reise kollektivt. Dette gjør vi for at du som taxikunde skal få trygg og ren transport: 

  • Hygiene og rengjøring : Våre sjåfører følger myndighetenes anbefalinger om håndvask og rengjøring med desinfiserende middel. I tillegg er det iverksatt ekstra rutiner for rengjøring av taxi mellom oppdrag. Det omfatter bl.a. vask av flater kunder er i kontakt med, som håndtak, seter og sikkerhetsseler
  • Plassering i bilen: Vi oppfordrer alle enkeltpassasjerer til å bruke høyre baksete for mest mulig avstand til sjåfør. Bruk av forsetet bør unngås, og det bør så langt mulig være én plass mellom passasjerer. Medlemmer av samme familie/husstand kan sitte sammen.
  • Sikker betaling: Vi oppfordrer av smittevernhensyn alle til å unngå kontant betaling. Det beste er å betale automatisk i 07000-appen eller med Vipps – da unngår du direkte kontakt med både sjåfør og bankterminal. 
  • Transport ved smitte: Dersom du har smitte eller mistenkt smitte, ta kontakt med helsetjenesten for avtale om tilpasset transport.
  • Generelle råd: Vi følger kontinuerlig med på oppdaterte råd og retningslinjer fra myndighetene, og oppfordrer alle til å gjøre det samme. Husk god håndhygiene, unngå å reise hvis du ikke er frisk – og følg gjeldende råd på https://www.fhi.no/

For spørsmål rundt dette, kontakt oss gjerne på telefon 07000. 
Vi ønsker våre kunder alt godt i en krevende tid – ta godt vare på hverandre!

Med vennlig hilsen,
07000 Bergen Taxi