19. februar 2021

Vi sponser taxi til vaksinering!

Vi i 07000 vil være med på dugnaden for å få alle vaksinert og ta hverdagen tilbake! Derfor dekker vi nå inntil 100 kr av din reise til og fra vaksinering! Hvis du reiser med TT-kort dekker vi din egenandel.

Skal du til vaksinering? Vi er klare for å kjøre deg trygt og behagelig dit! Så lenge du er frisk og uten mistenkt smitte kan du ta taxi som normalt – og smittevern er selvfølgelig i høysetet. Nå sponser 07000 50 kr pr strekning (100 kr for reiser tur/retur) for alle som tar taxi til/fra vaksinering.

Du kan også bruke ditt TT-kort til og fra vaksinested. I så fall dekker vi din egenandel så reisen ikke koster deg noe.

Hvem kan benytte seg av tilbudet?
Tilbudet gjelder for alle som skal vaksineres og ikke får transport gjennom andre ordninger. Det gjelder transport mellom hjem og vaksinested, og forutsetter at du har avtale om vaksinering. Tilbudet gjelder et begrenset antall reiser*, men dekker både første og andre dose for alle så langt antallet rekker.

Hvordan gjør jeg det?
Du bestiller taxi som vanlig ved å ringe vårt kundesenter på telefon 07000. Oppgi ved bestilling at du skal til/fra vaksinering.
Din sjåfør vil trekke fra rabatten i bilen (kr 50 pr reise eller din egenandel). Du kan bli bedt om å fremvise din innkalling til vaksinering.

Hvordan ivaretas smittevern?
Vi legger stor vekt på smittevern og trygge reiser. Våre biler blir grundig rengjort og desinfisert før hvert oppdrag – med ekstra fokus på kontaktflater som dører, seter og seler. Vi oppfordrer alle til å betale kontaktløst – med vipps eller betalingskort.
Alle våre sjåfører bruker munnbind, og vi ber deg om å gjøre det samme. Om du skulle mangle munnbind kan du kjøpe det i bilen for kr 4 (hvis tilgjengelig) – spør din sjåfør om hjelp.

Kan alle ta taxi til vaksinering?
Alle som er friske kan ta taxi til og fra vaksineringssted. Dersom du har symptomer/mistenkt smitte eller skal til testing for Covid19, kan vi dessverre ikke kjøre deg. Da må du ordne egen transport eller kontakte helsetjenesten for hjelp.

Lurer du på noe? Kontakt oss på chat eller telefon 07000, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

*: Tilbudet gjelder for inntil 2.000 enkeltreiser til eller fra vaksinering hos fastlege eller annet vaksinested. Det gjelder fra og med 20/2 og så langt dette antallet rekker