7. juni 2021

Sponset vaksinetransport til 11. juni

Siden februar har 07000 Bergen Taxi sponset transport til og fra vaksinering. 11. juni avsluttes dette tilbudet etter over 2.000 vaksinereiser. Vi håper det har bidratt til dugnaden med å få Norge i gang igjen – og takker alle som har reist med oss!

I over 3 måneder har 07000 Bergen Taxi sponset transport med 50 kr pr strekning (100 kr for reiser tur/retur) for alle som tar taxi til/fra vaksinering. For TT-brukere har vi sponset egenandel slik at reisene blir kostnadsfrie for bruker. Denne kampanjen avsluttes altså fredag 11. juni, og gjelder reiser til/fra vaksinering til og med denne datoen

Hvem kan benytte seg av tilbudet?
Tilbudet gjelder for alle som skal vaksineres og ikke får transport gjennom andre ordninger. Det gjelder transport mellom hjem og vaksinested, og forutsetter at du har avtale om vaksinering. Tilbudet gjelder både første og andre dose for alle så langt antallet rekker og inntil nevnte dato

Hvordan gjør jeg det?
Du bestiller taxi som vanlig ved å ringe vårt kundesenter på telefon 07000. Oppgi ved bestilling at du skal til/fra vaksinering.
Din sjåfør vil trekke fra rabatten i bilen (kr 50 pr reise eller din egenandel). Du kan bli bedt om å fremvise din innkalling til vaksinering.

Hvordan ivaretas smittevern?
Vi legger stor vekt på smittevern og trygge reiser. Våre biler blir grundig rengjort og desinfisert før hvert oppdrag – med ekstra fokus på kontaktflater som dører, seter og seler. Vi oppfordrer alle til å betale kontaktløst – med vipps eller betalingskort.
Alle våre sjåfører bruker munnbind, og vi ber deg om å gjøre det samme. Om du skulle mangle munnbind kan du kjøpe det i bilen for kr 4 (hvis tilgjengelig) – spør din sjåfør om hjelp.

Kan alle ta taxi til vaksinering?
Alle som er friske kan ta taxi til og fra vaksineringssted. Dersom du har symptomer/mistenkt smitte eller skal til testing for Covid19, kan vi dessverre ikke kjøre deg. Da må du ordne egen transport eller kontakte helsetjenesten for hjelp.

Lurer du på noe? Kontakt oss på chat eller telefon 07000, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Tilbudet om sponset transport gjelder til og med fredag 11. juni – men vi kjører deg selvfølgelig gjerne til vaksinering også etter dette.
Hold ut – det går mot lysere tider! 🤞