23 Sep 2009

I år fyller trepunktsbeltet 50 år. Ingen annen innretning i bil har reddet flere liv. Da bilbelte, kalt ”pysestrikken” på folkemunne, ble lansert var motstanden stor. Folk var redde for å sitte fastspent dersom bilen begynte å brenne eller kjørte utenfor en kai. Mange trodde også at man kunne ta seg for med armene. I dag vet vi bedre. ...

6 Jul 2009

Konkurransetilsynet foreslår å innføre såkalt parallelltakst for alle taxier i landet. Hensikten er å gjøre det enklere for drosjekundene å sammenligne priser.

Les mer her

16 Mar 2009

07000 Bergen opplever stor pågang til våre sjåførkurs. Bergens Tidende skrev nylig en artikkel om dette som du kan lese her. Vi gjør oppmerksom på at vi har fremdeles ledige plasser til neste kurs som begynner 21. april. Mer informasjon om våre kurs, samt påmeldingsskjema finner du under Jobb Hos Oss.

9 Feb 2009

Stort snøfall de siste dagene har ført til vanskelige kjøreforhold i Bergen. I tillegg er det ventet mer snø de kommende dagene. 07000 Bergen Taxi oppfordrer derfor våre kunder om å beregne god tid når de skal ut og reise, og være forberedt på at det kan ta noe lengre tid enn normalt for våre biler å ta seg frem i trafikken.

5 Nov 2008

I perioden mellom kl. 0700 - 0900 kan det bli noe ventetid på bestilte taxier. Det foregår for tiden omfattende veiarbeid flere steder i Bergen, noe som affekterer trafikken i byen. Blant prosjektene som kan nevnes er: Bybane Fjernvarme Bossug Ringvei Vest Disse prosjektene medfører at trafikkfremkommeligheten er betydelig redusert, særlig i ...

4 Nov 2008

Helseregionene samarbeider om et nytt og eget nettsted for pasienttransport, primært rettet mot brukerne. Adressen er www.pasienttransport.no

17 Jun 2008

Vi er i ettermiddag påvirket av et større databrudd hos en av våre systemleverandører. Vi kjører med reserveløsning, men dette vil likevel kunne medføre noe lengre ventetid enn normalt.  Vi håper feilen blir rettet raskt, og beklager de ulemper dette måtte medføre for våre kunder!

29 Feb 2008

Drosjesjåførene i 07000 Bergen Taxi har svært varierende bakgrunner. Alt fra pølsemakere, revisorer, skipsførere eller advokat.
RSS
12345