18 Dec 2009

Meteorologisk institutt melder mye snø de kommende dagene. Erfaringsmessig kan dette resultere i dårlig fremkommelighet og store køer i trafikken. Vi oppfordrer derfor våre kunder om å beregne god tid når man skal ut og reise og være forberedt på at det kan ta noe lengre tid enn normalt for våre biler å ta seg frem i trafikken Vi ...

25 Nov 2009

Ny utgave av vårt kundemagasin "Underveis" er nå tilgjengelig. Last ned her - eller les den i en av våre taxier.

13 Oct 2009

Les vårt nye kundemagasin Underveis. Nå tilgjengelig i alle våre taxier.

23 Sep 2009

I år fyller trepunktsbeltet 50 år. Ingen annen innretning i bil har reddet flere liv. Da bilbelte, kalt ”pysestrikken” på folkemunne, ble lansert var motstanden stor. Folk var redde for å sitte fastspent dersom bilen begynte å brenne eller kjørte utenfor en kai. Mange trodde også at man kunne ta seg for med armene. I dag vet vi bedre. ...

6 Jul 2009

Konkurransetilsynet foreslår å innføre såkalt parallelltakst for alle taxier i landet. Hensikten er å gjøre det enklere for drosjekundene å sammenligne priser.

Les mer her

16 Mar 2009

07000 Bergen opplever stor pågang til våre sjåførkurs. Bergens Tidende skrev nylig en artikkel om dette som du kan lese her. Vi gjør oppmerksom på at vi har fremdeles ledige plasser til neste kurs som begynner 21. april. Mer informasjon om våre kurs, samt påmeldingsskjema finner du under Jobb Hos Oss.

9 Feb 2009

Stort snøfall de siste dagene har ført til vanskelige kjøreforhold i Bergen. I tillegg er det ventet mer snø de kommende dagene. 07000 Bergen Taxi oppfordrer derfor våre kunder om å beregne god tid når de skal ut og reise, og være forberedt på at det kan ta noe lengre tid enn normalt for våre biler å ta seg frem i trafikken.
RSS