Vi søker deg som ønsker å skape gode kundeopplevelser

 

Vi jobber for å gi kundene de beste kundeopplevelser i bransjen. For å lykkes med dette trenger vi flere dyktige medarbeidere. Grip muligheten, og bli en del av vårt kundeserviceteam. I tillegg til å betjene egne kunder er vi også kundesenter for Os Taxi, Nordhordland Taxi, Stord Taxi og Osterøy Taxi. Vi er alltid tilgjengelige for våre kunder og har med det åpent 24/7/365.

Vi har ledig flere helgestillinger, passer godt for studenter.


Arbeidsoppgaver:
 
o    Betjene inngående henvendelser på telefon fra kunder og sjåfører
o    Effektuere bestillinger
o    Til enhver tid levere gode kundeopplevelser

Vi søker deg som:

o    Gjerne har erfaring fra kundeservice, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du har den rette serviceinnstillingen

o    Har gode formuleringsevner på norsk, skriftlig og muntlig

o    Behersker engelsk muntlig

o    Ønsker og lære og utvikle deg

o    Trives i et hektisk miljø

o    Positiv og løsningsorientert

o    Gode samarbeidsevner

o    Generell geografikunnskap i Bergensområdet

Formelle krav
•    Videregående utdanning

Arbeidssted
•    Kokstad, Bergen

Dersom du har spørsmål om stillingen kan du kontakte Alexander Walle mobil 944 32 574 eller Beate Heimdal mobil 455 00 075.

Søknad sendes: teamleder@bergentaxi.no

 

Om arbeidsgiveren

07000 Bergen Taxi har nærmere 450 taxier i drift i Bergensområdet, og er med det en av Norges største taxisentraler. Vi har tilgjengelig ca. 30 minibusser, alle med løsninger for å transportere handikappede og uføre. Selskapet er organisert som et aksjeselskap og er eid av løyvehaverne tilknyttet virksomheten. I konsernet inngår også Bergen Kommunikasjonsteknikk AS, Taxiøkonomi AS, Taxigården AS og Taxidrift AS.

I konsernets lokaler på Kokstad arbeider det ca. 65 ansatte. Den operative aktiviteten ivaretas av rundt 1100 eiere og sjåfører som hvert år leverer nesten 2 millioner taxiturer.

07000 Bergen Taxi ble etablert i 1915 som Bergens Automobilvognmandsforening, og feiret i 2015 100 år på veien for Bergen!